Inici > Gastar Menys
Gastar Menys
 
 
Aprèn més sobre els biocombustibles!

Amb productes naturals i que afecten menys al medi ambient, els biocombustibles es van fent un lloc poc a poc en la nostra societat. Els biocarburants són els combustibles líquids que procedeixen de diferents transformacions de la matèria orgànica (biomassa) i serveixen com substituts ecològics dels carburants derivats del petroli.

Actualment el seu consum és reduït en la Unió Europea, però el seu ús ha de millorar per acomplir el protocol de Kioto. Encara estan poc implantats però cal anar coneixent-los perquè suposen el futur dels combustibles.


El  biodièsel és un carburant renovable que pertany a la generació d'energia coneguda com biomassa. La característica principal és que l'energia es fabrica a través de l'aprofitament de productes naturals o residus. En concret, a Espanya el biodièsel es genera a través del girasol principalment o altres tipus d'olis vegetals com colza o soia.

El biodièsel disminueix considerablement les emissions de monòxid de carboni a l'atmosfera i estalvia entre el 25 i el 80 per cent de les emissions de CO2. Si vols conèixer les gasolineres Petrocat que distribuïxen biodièsel, no dubtis en visitar www.petrocat.cat/petrocat/index.php/prof_es_productes_biodiesel

 
Inici | Petrocat | Productes i serveis | Vols gastar menys?
Telèfon de contacte:
902 123 123