Inici > Notícies
Notícies
 
25/02/2014
Amb la nova Estaci de servei CARRIL DIRECTE, Petrocat introdueix a la seva xarxa un model de benzinera innovador que permet gaudir, en un mateix espai, dels avantatges de les dues marques : PETROCAT i PETROCAT DIRECTE.
Aquestes estacions incorporen un carril diferenciat, el CARRIL DIRECTE, que guia caps als assortidors en rgim d'autoservei, on es pot accedir a carburants de qualitat a un preu molt econmic. Si es busca, en canvi, un servei ms ampli amb atenci personalitzada, es pot dirigir a la zona PETROCAT de l'estaci, on els nostres professionals ompliran el dipsit i es pot trobar una extensa oferta de productes d'alt rendiment.
A l'entrada d'aquesta innovadora estaci hi ha un panell informador on es mostra el preu/litre de cada carburant que ofereix PETROCAT i PETROCAT DIRECTE, perqu es pugui decidir a quina zona dirigir-es. A ms, grcies a la combinaci de les infraestructures de les dues marques, tant si s'escull un cam o l'altre, es t accs als serveis extra de Petrocat, com ara el rentat de cotxes, les botigues ep!,...
Podrs beneficiar-te dels seus avantatges a les estacions d'Enur i Km17 a Terrassa.