Inici > Notícies
Notícies
 
 
25/02/2014
Gaudeix dels avantatges de la nova estació de servei amb CARRIL DIRECTE de Petrocat.
Amb la nova Estació de servei CARRIL DIRECTE, Petrocat introdueix a la seva xarxa un model de benzinera innovador que permet gaudir, en un mateix espai, dels avantatges de les dues marques : PETROCAT i PETROCAT DIRECTE.
Aquestes estacions incorporen un carril diferenciat, el CARRIL DIRECTE, que guia cap als assortidors en règim d'autoservei, on es pot accedir a carburants de qualitat a un preu molt econòmic. Si es busca, en canvi, un servei més ampli amb atenció personalitzada, es pot dirigir a la zona PETROCAT de l'estació, on els nostres professionals li ompliran el dipòsit i es pot trobar una extensa oferta de productes d'alt rendiment.
A l'entrada d'aquesta innovadora estació hi ha un panell informador on es mostra el preu/litre de cada carburant que ofereix PETROCAT i PETROCAT DIRECTE, perquè es pugui decidir a quina zona dirigir-se. A més, gràcies a la combinació de les infraestructures de les dues marques, tant si s'escull un camí o l'altre, es té accés als serveis extra de Petrocat, com ara el rentat de cotxes, les botigues ep!,...
Podràs beneficiar-te dels seus avantatges a les estacions d'Enur i Km17 a Terrassa.
 
© 2017 | Avís legal
Telèfon de contacte:
902 123 123