Inici > Productes i serveis > Per a professionals
Sistema automàtic de comandes

 Què és?
És un nou sistema informatitzat de reposició de combustible per a dipòsits de gasoil. Ha estat desenvolupat íntegrament pel departament d'R+D de Petrocat i ha obtingut l'homologació Europea (EX) per poder ser instaŀlat en entorns de riscos explosius.

 Per qui és?
Indicat per a tots aquells consumidor de gasoil amb un subministrament continu, que no es poden permetre el luxe de parar la seva activitat.

 Com funciona?
El SAC s'instaŀla dintre dels dipòsits de combustible del client. Quan el nivell baixa al mínim fixat, el sistema, mitjançant una trucada telefònica, avisa la central de comandes de Petrocat i també avisa el client mitjançant un SMS. Tot seguit, Petrocat va a casa del client a repostar.

 Garanties
Petrocat certifica que el teu Sistema Automàtic de Comanda ha estat homologat per l'EX i segueix les Normes Europees Harmonitzades.Avantatges:
 El client no s'ha de preocupar de fer la comanda ni de comprovar el nivell dels dipòsits. Li suposarà un estalvi de temps i de preu important, i s'evitarà el risc de paralitzar l'activitat.
 El sistema es pot instaŀlar en qualsevol tipus de dipòsits d'entorns explosius i s'adapta a tota mena d'instaŀlació o negoci.
 Rapidesa de resposta. Petrocat garanteix el subministrament immediat després de rebre el senyal d'alarma a la central de comandes.
 Pot incorporar la funció de dispositiu de sobreeiximent.
 Hi ha la possibilitat de connectar fins a 4 dipòsits en un mateix terminal.
 El preu de la instaŀlació, el manteniment i la garantia de la sonda i el terminal d'alarma corren a càrrec de Petrocat, el client només paga el consum telefònic*.
 Petrocat garanteix un funcionament correcte del sistema mentre estigui instaŀlat i es fa càrrec de les reparacions o substitució.
*condicions subjectes al volum i a la rotació de mínims.
Per a professionals
Ārea privada
Clients Professionals
Ārea privada
Agents Petrocat
Accedeix a
la facturació electrònica
Sol·licita o Recarrega
la teva targeta Petrocat
Inici | Petrocat | Productes i serveis | Vols gastar menys?
Telèfon de contacte:
902 123 123